Caravantrekker.nl

Caravantrekker.nl Informatie Blogs Tests Reviews Advies Vragen Menu

Advies

Het doel van Caravantrekker is dat je met meer plezier onderweg bent met je caravan. Dat lukt het best met een goed bij elkaar passende combinatie en weet waarop je moet letten tijdens het rijden.

Ondanks de online berekeningen en gebruikerservingen is het nog best lastig te beoordelen of een combinatie echt geschikt is.

Onafhankelijke en objectieve informatie

In het uitgebreide adviesrapport geef ik (Menno) een veel uitgebreider en meer genuanceerd advies dan in de online berekeningen mogelijk is. Je krijgt toegespitst op jouw combinatie een complete uitleg van alle prestaties op de weg, in de bergen en een grondige analyse van de stabiliteit in relatie tot snelheid en belading.

Om dat allemaal goed uit te leggen heb ik wat meer woorden nodig. Vandaar dat het trekadviesrapport de vorm heeft van een E-book, een goed te printen PDF-bestand van zo'n 30 pagina's dat je kan downloaden. Met deze informatie heb je straks meer (rij)plezier op vakantie.

Klik voor een voorbeeld


Inhoud adviesrapport

Voor elke combinatie wordt een uniek rapport samengesteld met o.a.:


Trekadviesrapport downloaden

Het adviesrapport kan je direct downloaden voor maar € 5,95. Een zeer waardevolle investering die je snel terugverdient bij een tegenvallende aanschaf van een dure trekauto of caravan!

Persoonlijk advies

Heb je naar aanleiding van het rapport toch nog vragen, dan beantwoord ik die graag vanuit mijn kennis en ervaring per e-mail.

Aanvragen

Het uitgebreide rapport krijg je direct door hieronder (of na een berekening) je auto/caravan en gegevens in te vullen. Je ontvangt dan automatisch een email met een link om het advies te downloaden.

Weet je niet precies welke auto of caravan je moet selecteren, bijvoorbeeld omdat het model ontbreekt, vraag dan per per email het rapport aan. Stuur zoveel mogelijk gegevens over je combinatie, minimaal:
Uiteraard duurt de aanvraag dan wat langer maar ik zal zo snel ik kan het rapport toesturen.

Mijn Advies

Na aanvraag krijg je een email met de inloggegevens voor de pagina 'Mijn Caravantrekker Advies'. Je kan daar het rapport downloaden met verschillende beladingen en de kosten (€ 5,95) voldoen met iDEAL, CreditCard, Bancontact of PayPal. Betalen kan achteraf zodat je geen risico loopt en ik het vertrouwen heb dat het gegeven advies het waard is.

Trekadvies aanvragen


Caravantrekker Training Centrum

Naast een goede combinatie is het er goed mee om kunnen gaan misschien nog wel belangrijker! Om er ontspannen mee te kunnen rijden hebben we een aantal trainingen en cursussen ontwikkeld die via het Caravantrekker Training Center worden aangeboden.

 

Schrijf een beoordeling

Help mede caravanners bij de keuze van een trekauto. Schrijf een beoordeling van je eigen auto als caravantrekker.

Slingeren

Waarom gaat een caravan slingeren? Dat is bijna altijd een combinatie van meerdere oorzaken. Bekijk hier alle aspecten die van invloed zijn bij het slingeren van een auto met caravan.

Uitgebreid trekadvies

Van elke combinatie is een uniek bijna 30 pagina's tellend rapport te downloaden met een grondige analyse van de prestaties van je auto met caravan. Tevens staan daar tips in voor een veilige en comfortabele reis.


 

 

© 2004-2019 Caravantrekker